OKTATÓINK

Gaál Nikolett

 

    Alk. környezetkutatóként kicsit vegyésszé, biológussá és geográfussá váltam egyszerre, míg meteorológusként matematikussá és fizikussá. Ekkor értettem meg, hogy ez így komplett egész, amikor a tantárgyakat habár külön-külön tanulom, de mégis egymásra épülve egy komplex rendszerként látom a természettudományokat.
    Hosszú évek óta dolgozom ki diákjaimmal a matematika felvételiket és a különféle természettudományi tantárgyakból az érettségi feladatsorokat közép- és emelt szinten. A tantárgyakat egymással vegyítve próbálom nekik átadni azt a komplex látásmódot, hogy ne ragadjanak le egy adott tárgynál, hanem rögtön kössék a következőhöz.
    Boldoggá tesz megmutatni nekik, hogyan lehet leegyszerűsítve, de hatékonyan tanulni, maximális tudásra szert tenni, majd eredményesen levizsgázni.
    Fontos számomra, hogy az ifjabb korosztállyal is megszerettessem a természettudományokat, segítsem a komplex és logikus gondolkodásuk fejlődését és átsegítsem őket a fennálló és felmerülő tanulási akadályaikon. 

Gaál Nikolett

okl. meteorológus, alk. környezetkutató,
természetismeret – környezettan tanár,
life-, business és ifjúsági coach,

a GAIA Természettudományi Oktató és Fejlesztő Központ 
alapítója, és vezetője

15844808 376578752688522 59599317751169600 o

Szabó Zsófia

Szabó Zsófia okl. geológus, víz-környezettan szakirány természetismeret – környezettan tanár,

      Speciális matematika tagozatos gimnáziumba jártam, ahol mélyen elültették bennem a megismerés és a gondolkodás iránti vágyat. Még gimnazistaként kezdtem el matematikát korrepetálni, amelybe rengeteg örömömet lelem.

     A több, mint 30 év alatt a felkészítések mellett rengeteg számolás vagy egyéb nehézséggel küzdő gyermekkel találkoztam, és próbáltam segíteni nekik. Később pedig a Geológus diplomámra ráépülő tanár szakot is elvégeztem. Időközben 4 gyermekem született, akiknek a felnevelése szintén rengeteg élménnyel, tapasztalással gazdagított, bizonyosan jelentős mértékben erősítették a pedagógusi vénámat.

     Nagyon szeretek tanítani, izgalmas kihívásként élek meg minden gyermeket, hogy a vele, velük való munka során megtaláljam a hozzájuk vezető utat. Szeretem felkelteni és kielégíteni a kíváncsiságukat a természet különböző csodái iránt, tudást és praktikákat adva a kezükbe látom, ahogy magabiztosabbá válnak.

 

Szabó Zsófia

okl. geológus, víz-környezettan szakirány
természetismeret – környezettan tanár,

a GAIA Természettudományi Oktató és Fejlesztő Központ 
8-osztályos gimnáziumi matematika felvételi felkészítőjének oktatója

ÉRTESÜLJ LEGÚJABB TANFOLYAMAINKRÓL

Örömmel várjuk megkeresésed 
hétfőtől péntekig reggel 9 órától este 18 óráig.
Vagy írj nekünk emailt és a lehető leghamarabb megpróbálunk válaszolni rá!
Figyelmedbe ajánljuk, hogy érdemes hírlevelünkre feliratkoznod, hogy a leghamarabb értesülhess a legújabb tanfolyamainkról.
Gaia poses work v01 02